Новости

Ноќни трки во Скопје и Куманово, ноември 2016

За само 4 дена се одржаа 2 улични ноќни трки по околу 5км во Куманово и Скопје. Во главниот град тоа е веќе традиционална трка, а исто така се одржа и во Куманово трка по повод ослободувањето на овој град. Како и на останатите трки до тој момент, така и на овие нашиот клуб NRC – Nike + Run Club (Nike школа за трчање) беше најбројна екипа и со тоа на убав начин го заврши учеството на домашните трки за 2016 година кои не се во наша организација.

n1

n2

n3

WP_20161110_001

WP_20161110_003

WP_20161110_006

WP_20161110_008